Viszonteladói program

Vigye velünk együtt sikerre vállalkozását! Amennyiben hasonló termékek értékesítésével foglalkozik, úgy együttműködő partnerünkké válhat.  Legyen viszonteladói programunk részese, mellyel sávos kedvezményeket, gyors kiszolgálást, promóciós termékeket biztosítunk.

 

Partnerré válás menete

Először is regisztrálnia kell honlapunkon és a regisztrációs lap alján be kell jelölni a „Szeretnék viszonteladó lenni” részt. Ha ezt követően belép honlapunkra akkor az intézményi regisztrációs részt kell kitöltenie. Emailen keresztül fel fogjuk venni önnel a kapcsolatot és be fogjuk kérni a cégbírósági végzést, amelyben a tevékenységi körök között szerepelnie kell a papír-írószer forgalmazásnak mely alapján ellenőrizni fogjuk a kérelem jogosságát. Néhány órán belül kapni fog tőlünk egy e-mailt, melyben cége sikeres regisztrációjáról értesítjük és az ott található linkre kattintva élővé válik viszonteladói státusza.

 

Partnerré válás előnyei

 

·         hosszított fizetési lehetőségek

·         sávos kedvezmény volumentől függően

·         szakértői támogatás

·         gyors kiszolgálás

A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.