Mindenre van címkénk!

Thermo címkék és etikettek a Papír-pont kínálatában!

A folyamatosan változó környezetben egyre több területen van szükségünk címkék használatára. Legyen a felhasználási terület a logisztika, bolti kereskedelem, laboratóriumi vizsgálatok, termékjellemzők feltüntetése, gyártási, illetve szavatossági idő jelölése, vagy éppen vonalkód elhelyezése, kínálatunkban mindenre megtalálhatja a tökéletes méretű thermo címkét.

A thermo címkék előnye az egyszerű és költséghatékony használat, hiszen nyomatásnál nincs szükség festékszalagra, a felirat ugyanis hő hatására kerül fel a címkére. A címkék ráadásul univerzálisan felhasználhatóak egy tekercses címkenyomtatóval vagy mérleggel.

Nézzük, melyik méretnek melyek a jellemző felhasználási területei:

Raktározás, logisztika, csomagküldés

Az e-kereskedelem fellendülésével megugrott a nagy méretű címkék iránti a kereslet. Raktározás és szállítás közben jól láthatóan kell több információt, vonalkódokat vagy QR-kódot feltüntetni. Erre megfelelőek a legnagyobb méretű címkéink: 60x100 mm, 100x100 mm, vagy 152x101 mm.

Bolti felhasználás

Az üzletekben, boltokban rendkívül sok címkét használnak fel, hiszen például a különböző mérlegekbe is kerül belőlük. A két leggyakoribb méret a 38x58 mm-s és a 43x58 mm-s címke, de mérlegekbe és polc széli ár jelölésre egyaránt használt gyakori méretek még: 35x42 mm, 38x43 mm, 40x58 mm, 60x58 mm, 43x78 mm.

Kórházi, laboratóriumi felhasználás

Egy-egy laboratórium vérvételnél megkerülhetetlen a címkék használata. A pontos azonosítás legegyszerűbb módja a minták címkével való megjelölése. A laboratóriumi rendszerekben két méretű címke fordulhat elő: 25x40 mm és 25x50 mm.

További felhasználási területek

Gyakran találkozhatunk címkékkel csomagolt élelmiszereken is. Élelmiszer csomagoláson jellemzően sok információt kell feltüntetni, ezért erre a célra a közepes méretű címkék a legalkalmasabbak: 40x70 mm, 50x75 mm vagy 50x100 mm.

Külföldről importált, magyar leírással nem rendelkező termékek esetén is ajánljuk az öntapadós thermo címkéket, mert ez a leghatékonyabb módja a magyar nyelvű szöveg feltüntetésének. Ha csak egész kevés információt szeretnénk elhelyezni a termékeken, erre is van megoldásunk. A 15x25 mm-s és a 20x32 mm-s címkékre éppen elfér egy vonalkód vagy dátum.

A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.