Rólunk

Kedves meglévő és új Vásárlóink!

A cég 2000-ben alakult, így több, mint 20 éve meghatározó szerepet töltünk be a cégek és családok papír-írószer ellátásában a régióban. 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás. Fejlődésünkkel hozzájárulunk a magyar gazdaság növekedéséhez és az emberek jólétéhez. Elkötelezettek vagyunk a partnereink és környezetünk fejlődése mellett és tudjuk, hogy csak közösen érhetünk el nagyobb sikereket. 

Azért dolgozunk, hogy az Ön és cége élete egyszerűbb, jobb és kiszámíthatbb legyen. 2021 számunkra mérföldkő, hiszen megújult komplex weboldalunkkal gyorsabban, professzionálisabban nyújthajuk a megszokott több, mint 30.000 termékből álló kínálatunkat

Lehetőségük van arra, hogy viszonteladói partnereink legyenek, ezen túl pedig kedvezményekkel és kedvező fizetési módokkal várjuk.
 

Termékeink között megtalálhatja A-Z-ig az összes terméket, amely szükséges lehet egy iroda üzemeltetéséhez. A kávén át a higéniai termékeken keresztül a nyomtatványokkal és nyomtató kellékekkel együtt széles palettával állunk rendelkezésre, hogy minnél jobb szolgáltatást nyújthassunk. 

Szintén elérhető minden termék, amely iskolakezdésre szükséges lehet, az év ezen szakaszában készletünket megnöveljük, akciókat rendezünk, így kívánjuk megkönnyíteni a kezdést gyermeke és Ön számára. Kollégáink felkészültek és ha listát ad le azt a lehető leghamarabb összekészítjük, így már más dolga nincs csak átvenni és nyugtázni a sikert.
 

Lista sablonokért és a megrendeléshez kapcsolódó információkért kattintson az alábbi linkre (Augusztus 1.-től Szeptember 31.-ig), vagy helyezze kosárba a megfelelő termékeket és rendelje meg:

Sulistart!

Leendő munkatársaink családias környezetben dolgozhatnak, Miskolc egyik legnagyobb csomópontja mellett az Újgyőri Főtéren.

Köszönjük a figyelmet!

Üdvözlettel,
Lipták Balázs
E-mail: liptak.balazs@papirpont.hu
Telefon: +36 (46) 400-055 / 12-es mellék
ügyvezető, tulajdonos > Vissza a kezdőlapra!

 

A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.